Delikatne racuszki z dynią i jabłkami, doprawione wanilią i cynamonem. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.
Można je podać jako słodkie drugie danie lub podwieczorek , dzieci je uwielbiają , a i dorośli nie pogardzą , pyszota polecam !
Smaczne, sprawdzone przepisy-krok po kroku, na proste dania, przystawki, dodatki i desery :) Zapraszam !
Pyszne ciasto, zwane Jamajka, było inspiracją na zrobienie tego tortu. Tort na 8 urodziny wnusi, przygotowany przez jej Mamę, smakował...
jabłko dynia- fajne połączenie :)
OdpowiedzUsuńDziękuję Anula:)
UsuńWłaśnie smaże i zajadam. Są pyszne nawet bez cukru trziconowego. Dla mnie wystarczy wanilia i cynamon do oslodzenia, a jogurt na wierzch wwydobywa jeszcze ich smak. Mniam mniam mniam
OdpowiedzUsuńMiło mi że zasmakowało. Pozdrawiam😃
Usuń