Składniki:
1 puszka sardynek w pomidorach
Serek śmietankowy
Papryka w proszku
Makaron duże muszle
Wykonanie:
Makaron gotuję al’ dente w osolonej wodzie z dodatkiem oleju
.Odcedzam i pozostawiam do całkowitego wystudzenia. Sardynki przekładam do
miski, dodaję serek i mieszam do usyskania masy.
Przyprawiam słodką papryką. Ostudzone „muszle” napełniam pastą sardynkową, i
układam na talerzyku, wstawiam do
lodówki. Wyciagam przed samym podaniem i
posypuję lekko papryką.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Witaj. Miło że tutaj zaglądasz:) Jeżeli przygotowałaś/eś danie lub deser z mojego bloga, prześlij proszę fotkę na mojego maila takietampichcenie@gmail.com a ja opublikuję ją na Facebooku, w specjalnym albumie„ czytelnicy bloga pichcą :) Oczywiście podam autora:)