Jak grill to i szaszłyki, dzisiaj z drobiowej kiełbasy i warzyw, papryki, cebuli i cukinii, doprawione przyprawą do grilla i podane z musztardą od Kamisa idealne:) Zapraszam:)
składniki:
kiełbasa drobiowa
cebula
papryka czerwona
młoda cukinia
przyprawa do grilla klasyczna Kamis
dodatkowo - musztarda do grilla Kamis
patyczki do szaszłyków
Warzywa należy umyć, cebulę obrać i razem z kiełbasą podzielić na odpowiednia kawałki, nabijamy na patyczki kolejno, zaczynając od kiełbasy i niej kończąc.
Gotowe szaszłyki posypujemy przyprawą i grillujemy, trzeba obracać raz za czas, i ewentualnie doprawiać jeszcze na grillu.
Gorące podajemy z musztardą ...pyszotka...smacznego:))
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Witaj. Miło że tutaj zaglądasz:) Jeżeli przygotowałaś/eś danie lub deser z mojego bloga, prześlij proszę fotkę na mojego maila takietampichcenie@gmail.com a ja opublikuję ją na Facebooku, w specjalnym albumie„ czytelnicy bloga pichcą :) Oczywiście podam autora:)