Uwielbiam eksperymenty, tym razem ze śledziami i ciecierzycą konserwową.
Szalotka i czosnek marynowany nadają jej charakterku, doprawiona pikantną musztardą chrzanową i delikatnym majonezem kieleckim z Omega3.
Serdecznie polecam!
Smaczne, sprawdzone przepisy-krok po kroku, na proste dania, przystawki, dodatki i desery :) Zapraszam !
Pyszne ciasto, zwane Jamajka, było inspiracją na zrobienie tego tortu. Tort na 8 urodziny wnusi, przygotowany przez jej Mamę, smakował...
Mogłabym jeść śledzie codziennie! :) Nigdy mi się nie znudzą. Ta odmiana bardzo kusząca.
OdpowiedzUsuńCóż za ciekawe połączenie. Musi być wyśmienita (:
OdpowiedzUsuńMagda ty to masz pomysły :), ale swoją drogą chętnie bym spróbowała takiego połączenia.
OdpowiedzUsuńSpróbuj Alinko, pyszotka;)
UsuńCiekawe połączenie do wypróbowania :)
OdpowiedzUsuń